Minden születésnek Oka van...

Cégfilozófia, személyes célok, ahogy mi látjuk a világot

 

A második, az átadott információkat ez után mindig gyakorlatba ültetjük, ahol a résztvevő maga is megtapasztalja, hogyan működik a módszer és ő maga hogyan tudja azt működtetni.

A harmadik pedig a hasonló önismereti tréningeken megszokottaktól eltérően: maga a mozgás. Fizikai gyakorlatokon keresztül szeretnénk megmutatni, hogy a stressz, és egyéb érzelmi és mentális elfojtások, negatív behatások, hogyan hatnak a testre. De minden oda-vissza működik, vagyis, ha a testre pozitív hatást gyakorolunk speciális mozgáson keresztül az hatni fog az érzelmi és a mentális állapotunkra is.

Tréningjeink célja, hogy a felszínes megoldások helyett tartós változások jöjjenek létre. Igyekszünk olyan tudáshátteret és módszertant átadni, amellyel a résztvevők maguk is tudnak boldogulni a hétköznapi életben. Ezáltal a változást ők maguk fogják generálni, másoktól függetlenül. Három fő részre bontható az általunk szervezett tréningek felépítése, tartalma.

Az első, hogy a tudatosságra igyekszünk hatást gyakorolni. Olyan önismereti gondolkodásmódot adunk át, amely által a jelenlegi életben meglévő helyzetek – mint a munkahelyi stressz, karrier kihívások, önbizalom problémák, kommunikációs nehézségek – más megvilágításba kerülnek.