Csapatunk

A célunk egyszerű.

Legyen KÖNNYEBB Neked, cégednek, Nekünk, és mindenkinek egy sikeres, harmonikus élet megteremtése.

Kreatív Trénereink

Ilkei-Hajós Krisztina

Személyi edző

Önismereti tréner

A csapat mozgatórugója, de szó szerint. Mindenben otthon van, ami a mozgásról szól. Személyi edzőként jártas abban, hogyan bírhatja rá a testet a pozitív változásra. Eszköztárában ott szerepel a magas színvonalú szakmai tudás mellett a lelkesedés, az odafigyelés, a test és lélek igényeinek összehangolására való képesség.

Kaszás Nóra

Kineziológus

Önismereti tréner

A benne lévő kreativitás különlegessége, hogy a két agyfélteke összehangoltságából táplálkozik, azaz a szellemi terméket mindig kézzelfogható érvekkel támasztja alá. Mindemellett jó érzékkel és precizitással tapint rá a lényegre. Nem mellesleg javíthatatlan idealista jelleme nyitottá teszi, hogy innovatív megoldásokat keressen és találjon hétköznapi kihívásokra.

Perdi Petra

Kineziológus

Önismereti Tréner

Ő az, akinek csapatunk a létrejöttét köszönheti. A mi motorunk és ötletbankunk, de mindez a kezdeményezőkészség kitartással és tudással párosul. Meg nem szűnő lelkesedéssel veti bele magát új dolgok tanulásába és megismerésébe. Intuíciója páratlan, lendület, derű és nyugalom hatja át minden ötletét és tettét. Az Erő van vele!

Kérdésem van hozzátok