A kineziológiáról

Engedd meg, hogy bevezessünk a mi világunkba.

A tréningek alapját a kineziológia, mint alternatív stresszoldó módszer adja. A módszer Amerikából származik, és manapság közel 30 hivatalosan is működő ága létezik. A Cerebro Tréningek alapjait a Magyarországon leginkább ismert és elterjedt három ága adja. A cél a gondolati világ, az érzelmi világ és a fizikai test egyensúlyba hozása a tudatosság szélesítésén keresztül. A tudatosság eszközeként tekintünk az önismeretre.
A kineziológia nagy előnye a holisztikus szemlélet, vagyis összefüggésekben, rendszerben gondolkozik. A felszínen lévő „tüneteknek”, – mint tartós stressz, motiválatlanság, gyakori konfrontáció, időhiány – megmutatja a gyökerét, és azon keresztül igyekszik megoldáshoz juttatni a tréningen résztvevőket.

Mindemellett kiváló technikákat mutatunk a már kialakult negatív állapotokra is. Megmutatjuk, hogy ha már létrejött a stressz és napi szinten kihívást jelent, akkor az hogyan csökkenthető mind mentális és lelki szinten, mind pedig a fizikai testben. Az alkalmazott technikák rendhagyónak tűnhetnek, de könnyen elsajátíthatóak.