Küldetésünk...

,,Álmodtunk egy nagyot és megszületett a Cerebro Tréning. Csapatunk önfejlesztéssel, önismereti tréningek szervezésével foglalkozik cégek, szervezetek, magánszemélyek számára. A fókuszban egy cégen belül is az egyéni elégedettség áll, mert úgy hisszük, hogy egy sikeres cég elégedett egyénekből, egyéniségekből épül fel.

S hogy miből merítünk mindehhez? Mint a többség, huszonévesen nagy lelkesedéssel és hatalmas tervekkel vágtunk neki a való életnek. Mindannyian az évek mellett tapasztalatot – ezzel együtt pofonokat és sikereket is – gyűjtöttünk az üzleti életben, a multik világában és a magyar valóságban is. Majd jött a fordulópont, és keresni kezdtük a saját igazságunkat – ekkor még külön-külön. Aztán a kineziológia és a sport összehozott bennünket. Barátok lettünk. Szebb jövőt képzeltünk, hát álmodtunk egy nagyot, és most itt vagyunk, hozzátok szólunk.

Amit kitűztünk magunknak célként az olyan, mint egy „pillangóhatás”, vagyis az egyes emberekben elindított tudatosság pozitív hatást gyakorol majd az adott cégre is. A szervezeten belüli pozitív változás pedig hat majd a cég sikerességére, partnerekkel való együttműködésre és így tovább.

Rövid távú cél az egyéni elégedettség növelése a munkahelyen az önismeret elmélyítésével, amely aztán további utat nyit a cég egészén belüli elégedettség, eredményesség felé is. Ezen „apró” lépések összeadódásából születik majd meg a pillangóhatás, vagyis egy hosszú távú célkitűzés.

Hosszú távú cél pedig az, hogy az önismereti tudatosság kiszélesítésével egy optimálisabb társadalmi közeg jöjjön létre, amely a benne résztvevők számára több örömforrást, stabilitást, rugalmasságot jelent majd. A jelentősége abban rejlik, hogy a komoly változásokhoz nincs szükség külső feltételek megvalósulásához vagy hozzájárulásához. Minden az egyénen, az egyén belső munkáján múlik, amely nem más, mint a saját belső viszonyulásaink megismerése, és átkonvertálása egy pozitívabb kép irányába.

Ezen célok megvalósítása érdekében a megbízóval közösen kitűzött célokat a kineziológia alapelveire támaszkodó módszerek alkalmazásával érjük el. Minden esetben egyedi megközelítéssel dolgozunk, ehhez fontos részünkről a helyzetek rugalmas megközelítése. Hiszen tevékenységünk arra irányul, hogy kihozhasd magadból a legjobbat az élet bármely területén. Hogy élhess olyan Benned lévő készségekkel, erővel, önbizalommal, amelyet eddig még nem tudtál kihozni magadból. A módszer lényege, hogy általa a Benned lévő gondolatokat, érzelmeket és a cselekvéseidet egyszerre hozza összhangba a cél érdekében. Vagyis, amit gondolsz, érzel és ahogyan cselekszel, azok mind a kitűzött célodat fogják szolgálni.

Kérdésem van hozzátok