Tudj meg többet rólunk

Ismerd meg módszereinket és tréningjeink alapjait…

Egy vezérfonal, amely elvezet a saját megoldásaidhoz, hogy kihozhasd magadból, cégedből, kollegáidból a legjobbat. Mindezt könnyedén, és örömmel. Az önfejlesztés, önismeret, csapatépítés egy vadiúj formába öntve, melyeken keresztül új oldaladról ismerheted meg és építheted önmagad.
A cél az, hogy az önismereten keresztül eljuss a pozitív megoldásaidhoz és tehetségedet, képességeidet hasznodra fordítsd. Ez az alapja egy kiegyensúlyozott belső világnak, amely aztán a környezetedben is megmutatja pozitív hatását.

Egy önismereti eszköz és egyben egy lehetőség arra, hogy az élet bármely területén fókuszt válts. Ahol a problémák megoldódnak, a kihívások lehetőséggé válnak, a félelem bátorsággá változik, az önbizalomhiány elpárolog. Ahol az egyensúly és az elégedettség a hétköznapok természetes része.

Mottója annak, ahogy mi alkalmazzuk a kineziológiát a programjainkban: „Egy itthon mintegy 30 éve működő rendszer új köntösben, amely alkalmazkodik a mai igényekhez és kihívásokhoz.”

Ez a tréning forma maga az i-re a pont és nem csak a sport szerelmeseinek. Az alkalmazott mozgásformák egészen a kezdőtől a haladó gyakorlatokig terjedhetnek. Minden esetben a cél az, hogy a testen keresztül egy tudatos program segítségével eljussunk az érzelmi és a gondolati világ kiegyensúlyozásáig.

A világgal és önmagunkkal is kölcsönhatásban állunk, tehát ahogy a tudatunkkal hatást gyakorolunk a testünkre, úgy ez fordítva is igaz. Az IHK Tréning pedig az egyik legpozitívabb és tudatosabb hatásgyakorlás, ami manapság létezik. A program szerves része a Cerebro Tréningeknek.