Csapatépítő Tréning

Egy, vagy akár több napos kaland a cégnek. A megszokottól eltérő megközelítést alkalmazunk a programokkal, mozgással, és igény szerint egyedi helyszínekkel. A csapatépítő tréningek során ötvöződik a kikapcsolódás és az önismeret.

Az önismeret kiemelt szerepet kap ebben, mert az egyéni fejlődéssel erősödik a csapatkohézió és javul a belső kommunikáció is. Hiszen, ha jó eredményt akarunk elérni, akkor az egyén és a csapat könnyed együttműködése nélkülözhetetlen. A programok alkalmat teremtenek a résztvevőknek arra, hogy új megközelítésben lássák egymást és önmagukat a csapaton belül.

A kineziológia egyik erőssége, hogy az embert megtanítja összefüggésekben gondolkozni. Megmutatja, hogyan gyakorolunk – sokszor észrevétlenül – hatást a környezetünkre, és mindez fordítva is működik. Ezt felhasználva új összefüggésekbe helyezzük a csapaton belüli konfliktusokat, kihívásokat, ezzel új megoldásokra rávezetve a csapattagokat.

Emellett a programok és akár maga a környezet is lehetőséget ad arra, hogy kiszakadva a hétköznapok megszokott ritmusából feltöltődjön a csapat. Fontos, hogy olyat adjunk, ahol a résztvevők úgy érzik, valami újjal gazdagodtak. A megkapó helyszínek, a feltöltődést kínáló programok könnyebben befogadhatóvá teszik azt az újfajta gondolkodásmódot, amelyet az önismereti tréningeken igyekszünk átadni.

A komfortzóna átlépés a mi nyelvezetünkben nem valamiféle kellemetlen kihívással párosul, hanem új, izgalmas, lelket feltöltő élményt ad. Mindemellett a programok szervezéskor szem előtt tartjuk a mértékletességet, az egészséget, a harmóniát.

Érdekel a Csapatépítő Tréning, az alábbi kérdéseim vannak...