Csoportos Önismereti Tréning

A Cerebro Tréningeken az önismereten keresztül közelítjük meg az üzleti életben és a magánéletben egyaránt kihívást jelentő témákat, mint stresszkezelés, motiváció fenntartása, kommunikáció, konfrontáció kezelés, célok kitűzése és elérése, kiégés elkerülése és feldolgozása, önbizalom erősítése.

Az önismerethez a kineziológia több ágának filozófiája szolgáltatja az alapot. A témákat holisztikus szemlélettel közelítjük meg, ami azt jelenti, hogy összefüggésben gondolkozunk. A programok is ennek megfelelően vannak felépítve. Az önismeret holisztikus szemléletének előnye, hogy ok-okozat között rámutatunk a kapcsolatra. Ez segíti a tudatos döntést, azt a képességet, hogy az ember a legjobbat hozza ki magából, valamint jelentősen csökkenti a belső stresszt, a megfelelést, erősíti az önbizalmat, az empátiát, javítja az emberi kapcsolatokat.

Egy egyszerű példával élve a különböző stresszoldó technikák – ahogy a nevükben is benne van – a már kialakult stresszt csökkentik, vagyis tüneti kezelésnek felel meg. Az önismereten keresztüli stresszkezeléssel az okot szüntetjük meg.

A csoportos önismereti tréningek további előnye, hogy a résztvevők önmagukat és egymást is jobban megismerik. Egy újfajta gondolkodást és technikákat sajátítanak el, amelyek gyakorlással könnyen beépíthetőek a hétköznapokba.

A tréningek eredménye a tartósan csökkenő belső stressz, tudatosság kiszélesedése, pozitívabb életszemlélet, konfrontációk csökkenése, hatékonyság és a koncentrációs képesség erősödése, önbizalom erősödése, javuló kommunikációs képesség.

Érdekel a Csoportos Önismereti Tréning, az alábbi kérdéseim vannak...